despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

comentarii

arhiva

mici recomandări

Sînt vecin de Kaufland, așa că n-o să pierd vremea pe la alții, cînd am ditai magazinul la ușă.

Rămîne un hipermarket cu surprinzătoare lipsuri; pe undeva se completează cu ce oferă Lidl (că doar, undeva sus, banii merg în același loc) – dar tot e enervant. Desigur, cunoscîndu-i sortimentele, nu te mai întorci necăjit de la cumpărături – știi deja ce e și ce nu.

Grillul de afară este fenomenal. Puii fripți sînt gustoși și convenabili; porția de mici merită 5 lei și 50 de bani… pur și simplu nimeni altcineva nu face ce face magazinul ăsta. Poate ai nevoie de ceva de pus pe masă… pe nepusă masă!… în zece minute de la Kaufland Grill vii cu ceva și ieftin și bun. Bravo!

Remarcam de curînd felul în care cofetăriile obișnuite s-au prostit; pe partea de dulciuri, Kaufland lucrează cu Casa Antonie, care face prăjituri mai mult decît decente – și le vinde și avantajos. Iar în micuța galerie e și o Dinalex.

Galeria comercială a oricărui Kaufland are mereu cîte o surpriză plăcută. În Sebastian găsești Sergiana; în Ferentari sînt niște sibieni de toată isprava, pe care-i recomand cu multă căldură.

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

8 comments to mici recomandări

 • Filip

  Și noi am mai luat de la grillul de la Kaufland, e bun, într-adevăr. Am observat cu interes și evoluția noii șaormerii de vizavi, de pe Sălaj, dar mi-e teamă că o să iau prea mult în greutate cu noutățile astea :))

 • hm

  Față de alte cartiere, grillul nostru din Ferentari chiar merge slab. N-am luat de la șaormeria aia, doar am văzut că e deschisă.

 • dragos b

  La noi toţi toţi şmecherii din Piaţa centrală vând micii cu 2 lei bucata. Le mai şi fac reclamă că-s din carne de la un producător local bun. Dar la gust nu-s mai buni decât cei de la K. Care-s un leu bucata…

 • hm

  Da, producător bun, și în spate vezi caserole goale de Metro…

 • Bogdan

  Sergiana este și la kaufland de pe Mihai bravu

 • hm

  din păcate, alta nu mai știu în București, cea din Obor s-a-nchis de mult..

 • George

  Intotdeauna, de-a lungul anilor, dupa fiecare nou hipermarket deschis aveam impresia ca pur si simplu nu mai este loc pe piata deoarece baza de clienti ramane, in linii mari, aceeasi. Si totusi se deschid in continuare, ceea ce inseamna ca le merge bine, desi e clar ca profiturile se “dilueaza”. In acest caz, ma gandesc ca in anii 2000 hipermarketurile putine de atunci (Carrefour Militari, Orhideea, Cora Pantelimon, Selgros Berceni, etc.) trebuie sa fi avut profituri absolut colosale. Cel putin Orhideea era usor accesibil si cu transportul public, era nebunie prin 2003-2004, se venea de peste tot la cumparaturi, acum nu cred sa mai aiba 50% din clientii de atunci.

  La Kaufland Ferentari ma deranjeaza teribil politica de a nu avea cosuri de mana pentru clienti. Nu stiu cum este la altele, inainte sa se deschida acesta apropiat de casa nu cred sa fi intrat de 5 ori in alte Kauflanduri si n-am remarcat daca au sau nu cosuri de mana. E clar ca, vanzadu-te cu ditamai caruciorul, ai tendinta sa cumperi mai multe, ca doar ai loc berechet, motiv pentru care nu ii vad sa schimbe ceva prea curand.

 • hm

  uite, habar n-am de coșuri. În Lidl n-aveau cîndva, dar acuma au.
  Orhideea e plin și-acum, desigur nu ca-n 2003-2004

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>