despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

două restaurante bune în Sinaia

… fiindcă turismul înseamnă și că trebuie să te-așezi undeva să mănînci, iată și două recomandări din orășelul ăsta curat, cuminte și cochet:

Restaurantul „Snow“ – central, pe strada ce duce la telecabină: foarte bun, îngrijit și fără să facă rabat la măsurile de siguranță luate pe timp de pandemie (mesele chiar sînt depărtate serios unele de celelalte!)

Palace“ – restaurantul hotelului – nu te dezamăgește. Decorul, desigur, face toți banii; și mai ales faptul că terasa e-nspre minunatul parc, așa că nu-ți mai vine să te ridici de la masă.

Porții zdravene, mîncare gustoasă, meniuri inspirate și echilibrate, servire plăcută – amîndouă restaurantele astea sînt foarte bune.

 

mîncaţi şi beţi cu moderaţie | faceţi sport | mergeţi cu bicicleta | mergeţi pe jos

2 comments to două restaurante bune în Sinaia

  • TVlad

    Iata si mizerabilii paraziti lipitori de autocolante palmate! Nu puteau lipsi nici in Sinaia, profitind de munca altora ca sa isi faca ei cunoscuta boala psihica. Nu ajunge ca nu exista zid, panou sau sfert de con de pe autostrazi sau drumuri mai importante fara “Basarabia e Romania” (tot astia sint), dar lipesc afise si pe indicatoarele rutiere, ba chiar si pe lentilele semafoarelor.
    Ce mi-a pus capac este ca ne-au lipit porcarii din astea si pe niste sageti indicatoare de pe un traseu turistic marcat de noi in muntii Bretcu, un traseu secundar, in general parcurs de oameni absolut normali, departe de “civilizatie”. Am carat cu spinarile stilpii, cimentul si toate materialele, absolut benevol si fara plata, numai din dorinta de a face un bine. Si iata-i pe acesti nemernici batjocorind munca altora!

  • hm

    Da, asta e boală psihică – spurcă tot, dar tot.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>