despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Ştiri de Bucureşti – bălării

Iată ştirea – dacă-i putem spune aşa:

Liniile 133, 178 si 635 revin pe traseele initiale

Luni, 09 Noiembrie 2009

Ca urmare a finalizarii lucrarilor edilitare de pe Str. Fluviului, incepand cu data de 10.11.2009, liniile de autobuze 133, 178 si 635 vor reveni pe traseele anterioare, astfel:

Linia 133 va functiona pe sensul spre terminalul ‘Fluviului’, de la intersectia Bd. Dinicu Golescu/Str. Witing, pe Bd. Dinicu Golescu, Str. Fluviului, iar pe sensul spre ‘Bd. Tineretului’, autobuzele vor circula pe Str. Fluviului, Calea Plevnei, cu intoarcere in rondul de la intersectia Sos. Orhideelor/Calea Giulesti, apoi Calea Plevnei, Str. Mircea Vulcanescu, Str. Baldovin Parcalabul, Str. Garii de Nord, Calea Grivitei, urmand traseul de baza.
Linia 178 va functiona pe sensul spre terminalul ‘Master’, de la intersectia Bd. Dinicu Golescu/Str. Witing, pe Bd. Dinicu Golescu, Str. Fluviului, Calea Plevnei, Calea Giulesti, apoi traseul de baza.
Linia 635 va functiona pe sensul spre terminalul ‘Ghencea’, de la intersectia Bd. Dinicu Golescu/Str. Mircea Vulcanescu, pe Bd. Dinicu Golescu, Str. Fluviului, Calea Plevnei, cu intoarcere in rondul de la intersectia Sos. Orhideelor/Calea Giulesti, apoi Calea Plevnei, urmand traseul actual.

Asta nu e o ştire. E un comunicat de la RATB, dat presei în cel mai tipic limbaj de lemn. Dar nu asta contează – contează că ştirea asta nu e relevantă. E undeva pe la categoria ‘alte ştiri’.

Atîta doar că MEDIAFAX a socotit că merită inclusă în fluxul de ştiri al zilei de ieri, punînd-o în deschiderea secţiunii SOCIAL.

Asta e un motiv suficient de bun ca şi Evenimentul Zilei s-o includă pe prima pagină a ediţiei electronice, nu?

Nu, oameni buni, nu e. E doar o ştirucă, o tîmpenie, o informaţie măruntă. Importanţa ei pentru oraşul nostru e nesemnificativă. Mediafax e agenţie de ştiri – trebuie s-o dea, totuşi. Evenimentul Zilei e cotidian naţional – trebuie s-o dea şi el – dar să-i înţeleagă importanţa şi locul.

Şi nu în ultimul rînd, dac-aţi publicat ştirea, ziceţi repede şi pe de rost: cum erau traseele înainte, ce lucrări sînt în zonă, şi… unde sînt străzile astea!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>