despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

… hopa sus!

Ştiu că vă pasă de Bucureşti – că altfel, nu pricep ce căutaţi aici. Aşa că v-aş ruga ceva; şi s-ar putea să nu vă pară rău dup-aceea.

Eu n-am timp; chiar n-am! – dar vă jur că dac-aş avea, m-aş sui într-unul din autobuzele cu etaj şi m-aş plimba prin tot Bucureştiul. Credeţi-mă, totul e altfel cînd eşti la patru metri înălţime.

Ce dacă le adunaţi călători lu’ alde Udrea, ce dacă o să se laude cu succesul traseului turistic? Ce, de asta facem sau nu facem ceva în Bucureşti? Ca să-i facem cuiva în ciudă?

Costă, văd, 25 de lei. Dacă nu v-o place, vă dau eu banii înapoi. Vă garantez c-o să vă placă.

5 comments to … hopa sus!

 • Prietene, m-am “lovit” de autobuzul ăla de vreo câteva ori, trece prin faţa blocului meu, pe Calea Victoriei. Îmi pare rău, ăia de pe imperială nu aveau nişte mutre prea fericite, atunci când erau muşterii în autobuz. Sincer, mă bate gândul să fac o plimbare, mai pe răcoare…Dacă o fac, postez impresii.

 • hm

  eu chiar vreau sa vad de sus Magheru, Calea Victoriei, Kiselefful…
  ca de la nivelul gangurilor si cacateilor… le cunosc prea bine!

 • Stai liniştit! Căcăţeii se văd mai bine de la înălţimea aia!

 • L-am vazut astazi si era destul de plin sus … erau unii si jos, cu toate ca nu stiu ce vedeau de acolo. Merita o plimbare desi e cam scump totusi.

 • florin

  Chiar si o plimbare cu tramvaiul(pt.ca merge incet si are multe opriri)poate oferi un alt unghi de privire asupra orasului.Cum podeaua e la peste 1m inaltime,mai adaugati si inaltimea proprie si ajungeti la vreo 3m.In plus scapati si de eventualii”curiosi”care vor sa stie de ce faceti poze.Singurele neajunsuri sunt legate de curatenia si claritatea geamurilor.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>