despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

deblocăm traficul împreună

… nu cred să existe vreun candidat mai agresiv vizual și mai mizer în agresivitatea sa decît acest Nițu din sectorul 5; acest om al „soluțiilor concrete” a pus zeci de anunțuri electorale sub semafoare.

„Împreună deblocăm traficul”

N-o să facem nimica împreună, asta e sigur.

6 comments to deblocăm traficul împreună

 • Dan

  Las’ ca urmeaza si afisele cu ‘ssssescu. Vrea sa repete smecheria din 2000, cand a intrat practic in ultima moment in campanie, a umplut orasul cu poze cu el pe un vapor stilizat si a castigat la cateva mii de voturi distanta.

 • hm

  Da’ de ce nu i se poate scrie numele? E Ucigă-l toaca? Sărsăilă? Scaraoțchi? Spurcatul? Necuratul?

  Au trecut 16 ani: o să fie interesant de văzut ce-am devenit după anii ăștia.
  Și – la cît de pastelate și blegi sînt prestațiile vizuale de acum ale candidaților – o campanie agresivă, vizuală, colorată va fi foarte bine venită, orice-ar zice amărîții ăia de „consultanți”

 • Dan

  Heh, acum 16 ani cand voiam sa ma bag si eu in seama cu viata la modul general, eram in public la emisiunile electorale ale lui Radu Herjeu de la Antena 1. Una dintre emisiuni mi-a ramas in particular in minte, cea in care in stanga mea a stat un oarecare Videanu (il cunoasteti?) – venise omul fara ceas la el si se grabea undeva, m-a intrebat de vreo 10 ori cat e ceasu’. Iar in fata, oarecum in dreapta, cineva cu o suvita, poreclit in pauze de catre cineva in varsta (nu-mi amintesc cine, dar toti aveau un respect ceva pentru el), parca ii zicea un cuvant terminat in “…șescu”. Lasand gluma la o parte, omul nostru avea niste foi A4 in mana, tiparite sau imprimate cu un font foarte mare (gen 72p sau mai mare chiar), cu cuvinte cheie gen piete, asfaltare, canalizare etc. La un moment dat le-a “scapat” si i-am suflat eu ca au ajuns pe jos. A urmat un “hă hă hă! ala e programul meu electoral!”.

  No comment; asta am votat.

 • dragos b

  Nu e ilegal să foloseşti pentru afişaj semafoarele, indicatoarele de circulaţie ş.a.m.d. ?

 • hm

  ei, și dumneata, acuma!!!!

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>