despre ce se mănîncă în București - și cu ce se mănîncă Bucureștiul

arhiva

Sărind de la una la alta…

scris de Ando

Bineînţeles că, pe lângă pozele “serioase” pe care le fac în oraş, am avut şansa să prind şi unele chestii mai hazlii. Vă prezint câteva din ele. Aşadar, să începem.

Ce mai adună românul prin curte ?

Vă asigur că este o cabină telefonică engleză originală, iar proprietarul a fost încântat că o fotografiez (după cum se vede, chiar m-a lăsat să intru in curte).

O imagine rară făcută pe 1 august 2011. Un cetăţean vorbeşte la telefonul public şi – culmea – telefonul chiar functionează încă! Deci un om fără mobil! Nu ştiu dacă mai apuc să fac una asemănătoare curând.

E bine şi cu farmacia Maica Domnului, da’ mai bine să te ferească Dumnezeu să ai nevoie de medicamente.

Cine îmi spune şi mie a cui este statuia asta? E plasată în Parcul Ion Voicu – cel dintre Grădina Icoanei şi Bd. Dacia. I-am dat roată, am pus zoom-ul, dar tot nu m-am prins cine este. Bineînţeles că nu are nici o plăcuţă. Mulţumesc anticipat!

Calul ăsta a luat ceva “ la bord” şi a prins… aripi, de unde şi denumirea localului: Calul înaripat!

Astea-s culese de pe ziduri.

Oare cubul ala roşu e biroul şefului?

Culmea protecţiei mediului: să tai nişte copaci ca să faci suporturi pentru ghivecele cu flori.

… zic culmea pentru că fotografiile sunt făcute în curtea Agenţiei pentru Protecţia Mediului 🙂

Oare stau şi ei la rând pentru procedurile de la Silhouette?

Şi acum vă las pentru că a sosit timpul pentru o bere 🙂

2 comments to Sărind de la una la alta…

  • Foarte creative unele dintre desenele alea precum cel cu “filmul experimental”. Insa recunosc ca le detest pentru ca apar unde vrei si unde nu vrei, indeobste pe cladiri care merita mai mult respect. Aia cu calul e tare :)) Un fel de simbol Ferrari cand o da pe whiskey :))

  • florin

    La un moment dat pe Chitila,intr-o curte,puteai vedea un camion american original,un Kenworth sau Western Star.Camionul era,daca imi amintesc bine,alb cu albastru.

Leave a Reply

You can use these HTML tags

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>